Seikkisrock

Esiintyjät 2017

Dallapé

Dallapé

Dallapé- orkesteri on vuonna 1925 perustettu Euroopan pitkäikäisin viihdeorkeri, joka on viihdyttänyt niin lapsia kuin aikuisia jo 92 vuoden ajan. Tänä vuonna Dallapé- orkesteri kunnioittaa entistä solistiaan ja kapellimestariaan Georg Malmsténia ja 100- vuotiasta Suomea Seikkisrockissa koko kansan lastenlauluklassikoiden parissa. Juha Hostikka ja Dallapé- orkesteri soittaa Georg Malmstenin rakastettuja lastenlauluja, huippuvieraanaan Maria Ylipää. Tervetuloa pelastamaan Mikki Hiiri merihädästä ja tutustumaan musiikin satumaiseen maailmaan.

LAVA

 


Kikattava Kakkiainen

Kikattava Kakkiainen

Kikattava Kakkiainen kertoo pienestä hapsenkakkiaisesta, jolla on aivan erityisen tarttuva nauru. Kakkiaisen ja kumppaneiden seikkailuja Havunhelman metsässä on saanut toistaiseksi seurata mobiilipelien ja Pikku Kakkosen suositun animaatiosarjan avulla, mutta nyt vuorossa on lasten pitkään odottama Kakkiaisen oma keikka! Kikattava Kakkiainen lähtee viihdyttämään lapsia keikoille Kikattavan Kakkiaisen discossa, jossa DJ Kakkiainen soittaa musiikkiansa ja MC Citykani tanssittaa, leikittää, liikuttaa sekä levittää naurua ja iloista mieltä kaikille lapsille ja lapsenmielisille. Kokonainen albumillinen Kikattavan Kakkiaisen musiikkia ilmestyy lokakuun lopussa.

LAVA

 

Kikattava Kakkiainen

Mimi ja Kuku

Mimi ja Kuku

Mimin ja Kukun kesäkisat ❤❤❤❤❤❤❤❤ Tule mukaan leikkithriathoniin ja löydä sisäinen Tarzanisi! Juokse maraton pulla pääsi päällä, joogaa itsesi rinkeliksi, Ui pakoon hirvelöä ja pyöräile pää alaspäin Mummon pihaan. Näissä hihityttävän hassuissa ölymppialaisissa jokainen osallistuja on kultamitalin ja maamme-laulun arvoinen!

HELMI

 


Höpinätötterö

Höpinätötterö

Höpinätötterö on lastenmusiikkiduo, jonka vinkeän vinksahtanut show tarjoilee hupia ja huumoria koko perheelle. Lauluissa seikkailevat muun muassa vauhdikkaat ralliautot, herkulliset voileivät sekä Nestori-mato. Duossa laulavat ja soittavat Janne Laurila (kitara & laulu) ja Joonas Keskinen (kontrabasso & laulu). Höpinätötterö julkaisi debyyttialbuminsa Höpsistä pussiin tammikuussa 2017 ja on seikkaillut Pikku Kakkosessa alkuvuodesta 2017.

HELMI

 

Höpinätötterö

Moottörin Jyrinä

Moottörin Jyrinä

on lapsille ja lastenmielisille heavy metallia soittava bändi.

Moottörin Jyrinä perustettiin aikoinaan tuomaan lastenmusiikkiin, sen kaipaamaa uudistusta. Alunperin Moottörin Jyrinä soitti tunnetuista Heavy Metal klassikoista tekemiään käännösversioita. Osa näistä versioista kuuluu edelleen ohjelmistoon. Moottörin Jyrinä on iloa, soittamisen riemua, lapsen maailmaan asettumista ja hyvää heavy metallia. Keikat ovat tapahtumia, joissa on lupa hyppiä ja pitää hauskaa.

LAVA

Käsilläseisojat

Käsilläseisojat

- Jätkiä Sessiolla,

Onnistuminen on seurausta epäonnistumisista, vahingoista ja onnellisista ja onnettomista sattumista. Kuvaelma kahden miehen unelmasta tehdä hieno esitys virheitä ja vahinkoja vältellen.. Kaikkeen on varauduttu, koska mitä vaan voi tapahtua... Esitys pitää takuuvarmana sisällään käsilläseisontaa, sikarilaatikkojongeleerausta, taikuutta, live-musiikkia ja huumoria.
Esitys soveltuu kaikenikäisille!

Esiintyjät, esityksen suunnittelu ja toteutus:
Jukka Grönfors & Jukka-Pekka Matero
Esityksen musiikit: Jukka Grönfors

Jukka Grönfors on vuodesta 2005 ammattilaisena toiminut freelance sirkusartisti ja -opettaja.
Jukka-Pekka Matero on vuonna 2015 koulutuskeskus salpauksen sirkusartistilinjalta valmistunut sirkusartisti, ja on siitä lähtien toiminut esiintyvänä freelance artistina ja myös käsilläseisonnan opettajana.

HELMI

 

Käsilläseisojat

Notku

Notku

Seesaw on kansainvälinen media- ja sähkötaideryhmä. Yhdessä luomme eläviä ja leikkisiä, mutta samalla kauniita ja suoraviivaisia interaktiivisia teoksia. Innostumme jännittävistä uusista tavoista tehdä taidetta ja saada yleisö vuorovaikutukseen teosten kanssa. Työkaluinamme käytämme valoa ja ääntä. Viime vuonna Seesaw toi Seikkisrockiin Aparaatin, audiovisuaalisen teoksen, joka kutsui yleisön mukaan hippaan äänien kanssa teatteritila Timantissa.

Notku: Tänä kesänä Timantissa voit nähdä varjosi ihan uudessa valossa: äänen ja kuvien yhteispelinä. Kaikki ei ehkä olekaan sitä mihin olet tottunut. Tule kokeilemaan oletko varjoasi nopeampi!

TIMANTTI

 


The Puffets

The Puffets

Vi är The Puffets
The Puffets är ett rockband från Åbo. Bandet består av Julius Långbacka som basist och sångare, Lucas Norrholm som trummis, Oliver Granberg, Viktor Westerlund & Zacharias Olin som gitarrister. Alla i bandet är 13 år och går i Sirkkala Skola.

Olemme The Puffets
The Puffets on rokkibändi Turusta. Bändiin kuuluu Julius Långbacka (laulu ja basso), Lucas Norrholm (rummut), Oliver Granberg (kitara), Viktor Westerlund (kitara), sekä Zacharias Olin (kitara). Kaikki bändin jäsenet ovat 13 vuotiaita ja käyvät Sirkkalan koulua.

LAVA

 

The PuffetsLinkkejä ja lisää infoa löydät myös Facebook-sivuiltamme:Tykkää sivustamme ja pysyt menossa mukana!
Klikkaa ja tykkää Facebook-sivustamme ja pysyt menossa mukana myös festivaalien aikana!

Facebook